Nu 20% korting tijdens lockdown op online bestellingen!


 Beste klantjes


Allereerst willen wij u graag bedanken voor de opkomst tijdens de week van ons 30jarig bestaan. De winnaars van de loterij worden zo snel mogelijk gecontacteerd.

Vanaf nu gaan we er weer tegenaan met de online verkoop! Geniet nu van 20% korting op al onze artikelen tijdens de lockdown. Zie je iets leuks op onze website, facebookpagina of wandel je voorbij de etalage? Contacteer ons via onze facebook, website, telefonisch of per mail. Geef de gewenste maat door en wij kijken of deze voor jou nog beschikbaar is. Als u twijfelt aan uw kledingmaat, stuur ons dan de afmeting van uw borstomtrek, taille en heup.

Bestellingen kunnen geleverd of opgehaald worden. Contacteer ons als U iets komt ophalen, dit kan op werkdagen van 11u tot 16u.

Website: klik hier
Facebookpagina: klik hier
email: boetiekshanna@telenet.be
telnr: 089712426

We hopen deze tweede lockdown ook te overleven. Shop lokaal. Wij gaan in elk geval ons best doen en hopen jullie zeker na deze lockdown weer in onze winkel te zien.


Groetjes,

Boetiek Shanna
Kerkplein 7/3
3620 Lanaken

Meest Recente Posts

nieuwsbrief

Schrijf u in & ontvang als eerste onze laatste nieuwe collecties

In de kijker

Ons laatste nieuws

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij zijn gespecialiseerd in styling van “Total-Looks” zowel voor feest als vrije tijd, steeds up-to-date met de nieuwste trends in fashion, ook voor groepen. 
Wil je trendy en goodlooking zijn dan ben je bij ons op het juiste adres.